لایحه ثبت نام ازمون استخدام شهرداری های تمامی استان های کشور درسال جدید , به دولت ارسال شده . داوطلبین گرامی میتوانند با مراجعه به سایت جهت شرکت در آزمون استخدامی شهرداری ها اطلاع داشته باشند.
خبر ۳۰ بهمن ۹۶ – اشتغال ۳ هزار کارگر در شهرداری کرج
نشست خبری قائم مقام شهردار کرج با اصحاب رسانه با پخش کلیپی از عملکرد مدیریت شهری کرج در اجرای طرح بهبود نگه داشت شهر، برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، شفیعی امروز در نشست خبری با اشاره به پرسنل مازاد شهرداری، اذعان داشت: در مجموع شهرداری کرج حدود ۱۲ تا ۱۳ هزار نفر، نیرو دارد که ۳ هزار نفر آنها نیروی کارگری هستند درحالیکه مصوب نیروی این دستگاه حداکثر تا سه هزار و ۶۰۰ نفر است.
وی با نقض جذب قراردادهای مادام العمر نیروهای کارگری در شهرداری، تاکید کرد: قرارداد کارگری به این شکل در هیچ کجا وجود ندارد.
شفیعی گفت: نیروهای بسیاری در زمان ریاست شهردار گذشته، حقوق ماه های خود را دریافت نکرده بودند درحالی که امروز تمامی کارگران بین ۲۵ تا ۲۸ هر ماه، حقوق دریافت می کنند.
وی در ادامه این نشست خبری به سه بخش اصلی برنامه عملیاتی شهرداری کرج اشاره کرد و گفت: توسعه پایدار و محیط زیست، شفاف سازی و ارائه اطلاعات دقیق به شهروندان و رعایت حقوق شهروندی و تکریم ارباب رجوع جزو برنامه های اصلی شهرداری است.
قائم مقام شهردار کرج، افزود: اولویت بودجه ریزی شهرداری کرج برای سال آینده، درخواست های مردم و نیازهای آنان در محلات بر مبنای تماس های شهروندان با سامانه های ارتباطی شهرداری از جمله ۱۳۷ است.
وی علاوه بر یادآوری نیازهای شهروندان در محلات مختلف که بر اساس زیرساخت های موجود بسیار متنوع و گسترده است، تصریح کرد: تمامی پرونده های شهرسازی و درآمدی به واسطه راه اندازی سیستم جامع شهرسازی شهرداری کرج در اختیار شهروندان قرار گرفته است.
وی کارخانه آسفالت کرج را به عنوان یکی از بهترین کارخانه های کشور، دانست و اذعان داشت: این کارخانه با تولید هر تن آسفالت به مبلغ ۶۰ هزار تومان یعنی یک سوم قیمت رایج، احیاء شده است لذا کارخانه آسفالت منجر به کاهش هزینه های عمرانی شهرداری کرج شده است.
شفیعی گفت: ساخت و سازهای غیرمجاز به ویژه در اراضی قولنامه ای به دلیل محدودیت امکان ورود شهرداری به این بخش، بیش از سایر بخش های شهری است و غالب سکنه این اراضی را قشرهای کم درآمد جامعه تشکیل می دهند.
قائم مقام شهردار کرج در ارتباط با گسترش تعداد گرمخانه های سطح شهر کرج، خاطرنشان کرد: بسیاری از خدمات اجتماعی شهرداری نظیر احداث گرمخانه، ورای مسئولیت های این دستگاه انجام می گیرد.
شفیعی در جمع خبرنگاران کرج به ۴۵ پروژه سرمایه گذاری در حوزه درآمد پایدار تعریف شده است، اشاره کرد و اظهار داشت:۵۱ زمین مناسب، برای بارگزاری در این حوزه اختصاص داده شده است و اغلب این زمین ها با توجه به قیمت بالا، امکان جذب خریدار نداشته که با ارجاع پرونده زمین ها به کمیسیون ماده ۵، کاربری های متنوع به آنها اختصاص داده شد لذا در حال حاضر این فرصت ها را در قالب بسته های سرمایه گذاری به صاحبان سرمایه ارائه دادیم.
شفیعی با اشاره به حمل و نقل شهر کرج، گفت: طبق استاندارها، هر شهروند باید در شعاع ۳۵۰ متری به یکی از امکانات حمل و نقل عمومی دسترسی داشته باشد.
وی حداکثر دسترسی به ایستگاه های اتوبوس و تاکسی را برای شهرداری، مهم دانست و گفت: مجوز افزایش ۲۰۰ دستگاه اتوبوس را دریافت کرده ایم و دو خط بی.آر.تی در خیابان شهید بهشتی کرج در حال راه اندازی است.
قائم مقام شهردار کرج، افزود: هوشمندسازی و مهندسی حمل و نقل و ترافیک شهری با مشارکت پلیس راهور و شهرداری از طریق فعالسازی مرکز کنترل ترافیک شهرداری کرج، انجام شده است و تمامی تقاطعات و مسیرها توسط دوربین ها رصد می شود. همچنین محدوده طرح زوج و فرد به صورت مکانیزه کنترل و اعمال قانون می شود.
وی به خبرنگاران گفت: بانک اطلاعات مدیران را به واسطه فعالسازی کمیته انتصابات تشکیل داده ایم. جوانگرایی و استفاده از حضور بانوان در عرصه های مدیریتی و اجرایی را مد نظر قرار دادیم چراکه عملکرد شایسته بانوان در حوزه کارمندی و مدیریتی، برایمان محرز است.
قائم مقام شهردار کرج در ادامه نشست خبری با اصحاب رسانه در خصوص نحوه برخورد با پیمانکاران متخلف در طرح بهبود نگه داشت شهر و تعیین تکلیف نیروهای مازاد شهرداری کرج، تصریح کرد: لکه گیری آسفالت جزو تعهدات پیمانکار نبوده است و این درحالی است که لایروبی و رفت و روب شامل تعهدات پیمانکار است.
شفیعی با عنوان اینکه پیمانکار منطقه ۶ پس از طرح بهبود نگهداشت به دلیل عدم شایستگی عزل شد، گفت: مدیران ناکارآمد در طرح بهبود نگهداشت عزل شدند.
قائم مقام شهردار کرج در پاسخ به پرسش خبرنگاران مبنی بر وضعیت سازمان مدیریت پسماند شهرداری عنوان کرد: در حوزه پسماند کار مناسبی انجام نشده است لذا در تلاشیم این حوزه را بارورو و توانمند کنیم.
شفیعی پاسخ داد: در گذشته ۱۰۰میلیارد اوراق مشارکت فروخته شده و اکنون مصوبه فروش ۴۰۰ میلیارد از شورا دریافت کردیم. تمامی درآمد حاصل از فروش این اوراق به منظور ساخت و توسعه مترو به کار می رود.
خبر ۱۹ بهمن ۹۶ – مجوز استخدام ۵۰ هزار نفر در شهرداریها صادر شد
رئیس سازمان اداری استخدامی کشور مجوز استخدام ۵٠ هزار نفر از نیروی انسانی با قرارداد مستقیم را ارائه داده ایم و قرار است آزمون در خود شهرداریها برگزار شود.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ جمشید انصاری رئیس سازمان اداری استخدامی کشور در برنامه گفتگوی ویژه خبری با اشاره به تعداد مجموعه نیروهای انسانی دولت اظهار کرد: جمعیت کشور هنگام پیروزی انقلاب اسلامی بالغ بر ٣۵ الی ٣۶ میلیون نفر بود که حدود یک میلیون و ١٠٠ هزار آن را مجموعه نیروهای انسانی دولت تشکیل میدادند، درحالی که اکنون مجموع این نیروها حدود ٣ میلیون نفر است.
وی با بیان اینکه عملکرد دستگاههای اجرایی کشور به دو بخش تقسیم میشود، گفت: عملکرد درونی شامل تمام طرحهای عمرانی و خدماتی در سراسر کشور میشود و عملکرد بیرونی نیز مربوط به تعداد نیروهای انسانی و ارائه خدمات و تکنولوژی میشود.
انصاری تصریح کرد: برابر ماده ۴۶ قانون مدیریت خدمات کشوری نحوه تبدیل نیروهای پیمانی به رسمی را مشخص کردیم و شرکت در یک آزمون برای این تبدیل پیش بینی شده است.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور ادامه داد: برابر ماده ۵٧ قانون برنامه پنجم توسعه، شرکت در آزمون برای تبدیل نیروهای پیمانی به رسمی، آزمایشی حذف شد و در برنامه ششم توسعه نیز تمدید نشد بنابراین خلاء در این بخش وجود دارد.
معاون رئیس جمهور بیان کرد: امروز نیز این مسئله در هیئت دولت تصویب شد و پیش بینی کردیم تا کسانی که با یک آزمون پذیرفته شدند، نیازی به شرکت در آزمون مجدد را نداشته باشند.
وی با بیان اینکه در بخش نظام پرداخت تغییراتی انجام شد، گفت: در لایحه پیشنهادی، جداول و امتیازاتی را متناسب با شغل، سنوات خدمت و مدرک تحصیلی به افراد ارائه میدهیم.
انصاری تصریح کرد: سقف امتیازات برخی از کارکنان دولت را تا ۵٠ درصد افزایش داده ایم و افزایش پرداخت کارکنان نیز متناسب با شرایط دستگاهها و سیاستهایی که مشخص کرده، انجام میشود.
رئیس سازمان اداری استخدامی کشور افزود: دولت با انجام این کار میتواند فاصله گروههای کارمندان را کم کند و نوعی همسان سازی و متناسب سازی در مشاغل مشابه ایجاد کند.
معاون رئیس جمهور بیان کرد: دولت منابع مالی خود را در بودجههای سنواتی پیش بینی میکند و از آنها به منظور تحقق اهداف خود استفاده میکند.
وی با اشاره به وضع نیروهای شرکتی تصریح کرد: نیروهای شرکتی، کارکنان دولت نیستند و دولت از آنها خدمت میگیرد و قرار نیست که نیروهای خدماتی، طرف قرارداد مستقیم با دولت باشند.
انصاری اظهار کرد: قانون اجازه به کارگیری از افراد زیردیپلم (استخدامی-دولت) را نمیدهد و برخی از آنها تنها در شرایطی خاص و در مناطق محروم خدمت میکنند علاوه بر این موضوع غیر از نیروهای رسمی دو گروه از کارکنان با قرارداد معین و قرارداد کارگری هستند.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به وضع و نحوه استخدام در شهرداریهای کشور گفت: شهرداریهای کشور به لحاظ مسائل استخدامی زیرنظر وزارت کشور قرار دارند و ارتباط ما با آنها تنها در خصوص ارائه مجوز کلی است.
معاون رئیس جمهور ادامه داد: مجوز استخدام ۵٠ هزار نفر از نیروی انسانی با قرارداد مستقیم را ارائه داده ایم و قرار است آزمون در خود شهرداریها برگزار شود.
وی بیان کرد: حق التدریسها نیز میتوانند در آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کنند و پس از قبولی، سنوات حق التدریسشان به سوابق شغلی آنها افزوده خواهد شد.
انصاری اظهار کرد: مجوز لازم را به وزارت آموزش و پرورش داده ایم و این وزارتخانه نیز باید در مورد تامین اعتباراتش، هماهنگی لازم را با سازمان برنامه و بودجه انجام دهد.
معاون رئیس جمهور تصریح کرد: تمام تلاش ما بر این است که آزمون استخدامی جدید آموزش و پرورش تا پیش از عید برگزار شود.
رئیس سازمان اداری استخدامی کشور در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه چقدر کارمند مازاد در دولت داریم گفت: طی برآوردهای مختلف بین ۱۰ تا ۲۰ درصد نیروی اضافه در دولت وجود دارد لذا بین ۲۵۰ هزار تا ۵۰۰ هزار نیروی اضافه در دولت داریم.
وی با اشاره به اینکه همیشه نمی توان کسری را از مازاد نیروها تامین کرد، تا پایان برنامه باید ۱۵ درصد نیروی انسانی دولت کاهش پیدا کند خاطرنشان کرد: وزارت آموزش و پرورش در شهرستان تهران نیروی مازاد دارد، قانونی که با آن بتوانم نیروی انسانی شاغل در شهر تهران را منتقل کنیم نداریم لذا باید تکلیف نیروی انسانی اضافی مشخص شود.
انصاری با اشاره به اینکه بیمارستان ها تخت های جدیدی را فعال میکنند اما نمی توانیم از شهرهای برخوردار، نیرو منتقل کنیم گفت: از یک طرف مازاد نیرو و از طرف دیگر کسری نیرو داریم.
وی تصریح کرد: کاهش نیروی انسانی دولت به دو روش واگذاری فعالیت ها همراه با کارکنان و عدم پذیرش نیروی انسانی بیش از حدی که قانون اجازه داده است، صورت می گیرد، برخی از فعالیتها را باید به بیرون از دولت واسپاری کرد.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به اینکه هر کشوری نیروی انسانی خود را مطابق با مقررات تعیین میکند ادامه داد : در آلمان کارکنان دولت های محلی کارمند دولت محسوب نمی شوند این در حالی است که در فرانسه کارمندان دولت کارمندان ایالتی و محلی دولت محسوب میشوند، در کشور ما بر اساس مقررات به این موضوع می پردازیم.
انصاری با اشاره به اینکه توسعه خدمات جغرافیایی، جمعیت کشور و کارهای که انجام می دهیم از دلایل افزایش حجم دولت است خاطرنشان کرد: با تغییر در روشهای انجام کار، استفاده از فناوری های نوین و توسعه دولت الکترونیک می توان حجم دولت را کاهش داد.
رییس سازمان اداری استخدامی کشور تصریح کرد : مطابق ماده ۲۹ قانون برنامه ششم دولت باید سامانه ثبت حقوق و دستمزد را مشتمل بر ویژگیهایی در پایان سال اول برنامه مستقر کند، طراحی آن تمام و زیرساختهای سختافزاری آن نهایی شده است لذا پرداختها را در سال ۹۷ از طریق این سامانه رصد خواهیم کرد.
وی با اشاره به اینکه متناسب با خدمات، نیروی انسانی جذب و تامین شده است گفت: خیلی از کارهایی که انجام میدهیم را بسیاری از کشورها انجام نمی دهند مثلاً نیروی انتظامی وظیفه جمعآوری قلیانها را از قلیان خانه ها داشت، این در حالی است که در خیلی از کشورها پلیس این گونه کارها را انجام نمی دهد .
انصاری با اشاره به اینکه سامانه حقوق و دستمزد قابلیت های متفاوتی دارد گفت: دسترسی دستگاههای نظارتی باید در این رابطه فراهم شود و در حدی هم دسترسی عمومی وجود دارد اما این دسترسی ها طی سطوحی تعریف می شود.
وی با اشاره به اینکه بر اساس قانون مدیریت خدمات کشوری ۷ برابر حداقل حقوق به عنوان حداکثر حقوق تعریف شده است اظهار داشت : در قانون دو نوع حقوق و مزایای مستمر و غیرمستمر وجود دارد که در حقوق و مزایای غیر مستمر اضافه کاری و حق ماموریت و امثال آن درج میشود.
رئیس سازمان اداری استخدامی کشور تصریح کرد: اگر حداقل حقوق یک میلیون و ۳۵ هزار تومان باشد هفت برابر آن ۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان می شود، شرکت های دولتی و شرکت های وابسته به نهادهای عمومی غیردولتی قوانین دیگری دارند لذا در بعضی از دستگاهها مقررات خاص حاکم است، مثلا وزارت نفت مقررات دستمزد خاصی دارد و یا اینکه نظام پرداخت قضات و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها جداگانه است و تابع محدودیت نیست.
وی افزود: پاداش پایان خدمت برای ۳۰ روز حقوق ۳۰ ماه پاداش است، حقوق و مزایای مستمر فرد هر چقدر باشد ۳۰ برابر آن را در زمان بازنشستگی به عنوان پاداش دریافت می کنند.
انصاری با اشاره به اینکه مجلس قوانین کشور را وضع می کند گفت: در خصوص قانون بودجه مجلس این اختیار را دارد تا در جداول و احکام قانونی بودجه تغییراتی ایجاد کند، لذا بر اساس نظر شورای نگهبان و آیین نامه داخلی مجلس نباید احکام قوانین عادی را تغییر داد، زیرا معمولا شورای نگهبان ایراد میگیرد.
وی با اشاره به اینکه نباید قوانین عادی در لایحه بودجه تغییر کند، گفت: در کل کشور تعداد شاغلین بازنشسته ۳۰۰ نفر است لذا شرایط احراز مدیران در شورای عالی اداری مصوب شده است، انتخاب با شرایط احراز صورت می گیرد.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به تسهیل به کارگیری جوانان و زنان در حوزههای مدیریتی گفت: در این باره تغییراتی را در شرایط ایجاد کردهایم و برای کارهای تحقیقاتی امتیازاتی در نظر گرفته شده است.
انصاری با اشاره به اینکه تا پایان برنامه ششم ۳۰ درصد مشاغل مدیریتی باید به زنان اختصاص پیدا کند عنوان کرد : متوسط سن مدیریت کشور باید به ۴۰ سال برسد.
وی با اشاره به اینکه نباید امتیاز ویژه به افراد داد اظهار داشت: دستگاه ها باید در این خصوص مراقب باشند، البته موارد استثنایی داریم که این اتفاقات رخ داده است لذا باید جلوی تخلفات گرفته شود.
خبر ۲۲ آذر ۹۶ – لایحه استخدامی شهردارىها به دولت ارسال شده است
باشگاه خبرنگاران جوان: معاون عمرانى وزیر کشور گفت: لایحه استخدام شهردارىها لایحه به دولت ارسال شده، اما هنوز نهایى نشده است.
لایحه استخدامی شهردارىها به دولت ارسال شده استمحمد على افشانى معاون عمرانى وزیر کشور در گفتوگو با خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره لایحه استخدام شهردارى و ارائه آن به مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: این لایحه به دولت ارسال شده، اما هنوز نهایى نشده است.
وى افزود: وزارت کشور در حال پیگیرى است تا این لایحه نهایى شود.
افشانى همچنین با اشاره به همسانسازى حقوق کارکنان شهردارىها، گفت: در لایحه استخدام شهردارىها، همسانسازى حقوق شهرداران و کارکنان پیش بینى شده است.
خبر ۲۹ خرداد ۹۶ – تبدیل وضعیت ۵۰ هزار نیروی انسانی قراردادی شهرداریهای کشور
خبرگزاری ایسنا: مدیرکل دفتر نوسازی و تحول اداری سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور از تبدیل وضعیت حداکثر ۵۰ هزار نیروی انسانی قراردادی شهرداریهای سراسر کشور در اواخر تیرماه سال جاری خبر داد.
به گزارش ایسنا، محمد حسن آبادی در نشست خبری امروز دوشنبه با تاکید بر اینکه حدود ۲۳۰ هزار نفر در حوزه منابع انسانی شهرداریهای کشور به جز تهران که ۷۰ هزار نفر نیروی انسانی دارد مابقی در ۱۲ نوع قرارداد در شهرداریهای سراسر کشور حضور دارند.
وی با تشریح اینکه حوزه وسیعی از نظر تعداد نیروی انسانی تحت پوشش شهرداریهای سراسر کشور هستند و از طرفی ارائه خدمات شهرداریها به مردم نیز حوزه گستردهای را شامل میشود افزود: بی تردید مردم از این کارکنان خدمت دریافت میکنند و این خدمت در تمام طول مراحل زندگی آنها ادامه دارد لذا ساماندهی وضعیت استخدامی پرسنل شهرداریها از اهمیت بسزایی برخوردار است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۲ نوع قرار داد برای همکاری نیروهای انسانی با شهرداریهای سراسر کشور وجود دارد افزود: قراردادهای رسمی، شرکتی، حجمی و … از انواع مدلهای همکاری نیروهای انسانی با شهرداریها است و نیروهای انسانی در ۱۲۴۳ شهرداری کشور به این ترتیب مشغول فعالیت و ارائه خدمات به مردم هستند.
مدیرکل دفتر نوسازی و تحول اداری سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور با اشاره به مشکل قوانین ناسخ و منسوخ شده در طول ایجاد بلدیه در کشور، گفت: از سال ۱۳۳۴ تا کنون قوانین ناسخ و منسوخ زیادی در حوزه منابع انسانی شهرداریها به تصویب رسیده که این باعث شده خلأهای قانونی در حوزه منابع انسانی شهرداریها به وجود بیاید.
وی افزود: در حال حاضر هر پست سازمانی مصوب در شهرداریهای کشور سه تا پنج برابر آن کارمند وجود دارد و بخش عظیمی از اعتبارات شهرداریها صرف حقوق و مزایای کارکنان میشود. به شکلی که گاهی اعتبارات شهرداریها به بودجههای عمرانی نمیرسد و یا بدتر از آن در حوزه پرداخت حقوق کارکنان با مشکلاتی مواجه میشوند.
وی به ناکارآمد بودن و عدم به روز رسانی ساختار شهرداریها در کشور اشاره کرد و افزود: ۷۰ درصد کارکنان شهرداریها در حال حاضر دارای مدارک تحصیلی دیپلم و زیر دیپلم هستند. این در شرایطی است که جذب نیرو در شهرداریها به صورت غیررسمی و بر اساس توصیه افراد دارای منصب انجام میشود. در حقیقت جذب نیروی شهرداریها در یک شرایط رقابتی سالم نیست و بلاتکلیفی وضعیت استخدامی در اکثر این شهرداریها مشاهده میشود.
حسن آبادی در تشریح راهکار حل مشکلات حوزه استخدامی شهرداریهای کشور تصریح کرد: از ابتدای دولت یازدهم نقشه راهی تحت عنوان نقشه راه نوسازی و تحول در مدیریت و نظام اداری شهرداریهای کشور که شامل هفت برنامه، ۱۶ طرح و ۷۰ پروژه است با یک برنامه زمانبندی دقیق در سال ۹۳ تدوین و به سازمان شهرداریها ابلاغ شد.
وی افزود: برای اجرایی شدن این آئین نامه که توسط هیات وزیران تهیه شده است لایحه آئین نامه استخدمی شهرداریهای کشور به مجلس ارائه شد، اما با وجود اینکه این لایحه در تیرماه سال گذشته به کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ارسال شده است و ۹ ماه از ارسال آن میگذرد اما هنوز به تصویب نرسیده، این در حالیست که ۹ ماه پیش این لایحه در کمیسیون اجتماعی مجلس با اکثریت آراء به تصویب رسید اما هنوز در صحن علنی مجلس بررسی آن انجام نشده است.
وی از مجلس شورای اسلامی درخواست کرد با بررسی این لایحه در کوتاهترین زمان ممکن و تصویب آن زمینه ساماندهی استخدامها در شهرداریهای کشور فراهم شود.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود در تشریح ساماندهی نیروهای انسانی در شهرداریهای سراسر کشور گفت: در شهریورماه هر سال آزمون استخدامی در شهرداری برگزار میشود که در آزمونهای برگزاری تلاش میکنیم برای پستهای حقیقی و بلاتصاحب آزمون استخدامی برگزار و نیروی انسانی لازم جذب شود.
مدیرکل دفتر نوسازی و تحول اداری سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور با بیان اینکه دستورالعمل اصلاح ساختار سازمانی شهرداریها ابلاغ شده است افزود: تا کنون ساختار سازمانی ۱۱۰۰ شهرداری انجام شده که تا نیمه مرداد ماه امسال در تمامی کلانشهرها این ساماندهی انجام میشود. قطعا در اقدام بعدی پس از اصلاح ساختار شهرداریها کارکنان رسمی و پیمانی ساماندهی و پستهای بلاتصدی مشخص میشوند و کارکنان قراردادی که سالها در این حوزهها تجربه دارند با مکانیزم تعریف شده در این پستهای بلاتصدی منصوب خواهند شد تا امنیت شغلی این افراد محقق شود.
وی تاکید کرد: مجوز استخدامی از سازمان اداری استخدامی کشور در اسفند سال ۱۳۹۵ مبنی بر تبدیل وضعیت کارکنان شهرداریهای کشور که حداقل سه سال سابقه کاری در شهرداریها داشته و مدارک تحصیلی آنها منطبق بر نیازهای شغلی شهرداریهاست، اخذ شده است.
وی ادامه داد: در اواخر تیرماه یا اوایل مرداد ماه سال جاری این آزمون در سراسر کشور برگزار میشود و تعدادی از کارکنان شهرداریهای کشور که شرایط لازم را دارند تبدیل وضعیت خواهند شد. این آزمون به صورت کتبی است و تنها برای آتش نشانان یک مرحله آزمون عملی در دو آیتم افزوده خواهد شد.
وضعیت استخدامی نیروی انسانی در شهرداری تهران بزرگترین چالش آینده شهردار و شورای شهر آینده
حسن آبادی در خصوص وضعیت استخدامی در شهرداری تهران نیز گفت: وضعیت نیروی انسانی در شهرداری تهران با مشکلات خاصی روبروست و به نظر میآید یکی از چالشهای آینده شهردار و شورای شهر تهران ساماندهی نیروی انسانی است.
مدیرکل دفتر نوسازی و تحول اداری سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور با بیان اینکه در آزمون سراسری تا ۵۰ هزار نیرو در شهرداریها امکان تبدیل وضعیت دارند افزود: وزارت کشور در خصوص تبدیل وضعیت استخدامیها در شهرداری تهران مسئولیتی ندارد و شهرداری تهران مستقیما از سازمان اداری استخدامی کشور مجوزهای لازم را اخذ کرده است.
وی تاکید کرد: در سازمان شهرداریها و دهیاریها تمام منابع امتحانی در سایت سازمان شهرداری ها و دهیاریها قرار داده شده و پیرو درخواست برخی از شهرداریها و استانداریها مبنی بر اجازه مجدد و ثبت نام و ویرایش اطلاعات در سایت ثبت نام آزمون تبدیل وضعیت کارکنان قراردادی شهرداریها؛ استانداریها مجازند تا سایت ثبت نام آزمون مذکور را از ساعت ۸ صبح چهارشنبه ۳۱ خرداد تا ساعت ۸ صبح پنجشنبه اول تیرماه به مدت ۲۴ ساعت برای ثبت نام و ویرایش افراد واجد شرایط در دسترس متقاضیان قرار دهند.
خبر ۲۶ خرداد ۹۶ – صدور مجوز استخدام ۵۵ هزار نفر در شهرداریهای کشور
باشگاه خبرنگاران جوان : رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: برای شهرداریهای کل کشور مجوز استخدام ۵۵ هزار نفر را در زمستان سال گذشته صادر کردیم.
صدور مجوز استخدام ۵۵ هزار نفر در شهرداریهای کشور/ لایحه مدیریت خدمات کشوری ماه آینده به مجلس میرودجمشید انصاری رئیس سازمان اداری و استخدامی در گفتوگو با خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به آخرین وضعیت لایحه جامع مدیریت خدمات کشوری اظهار داشت: قرار است این لایحه طی ۲۰ روز یا یک ماه آینده تقدیم مجلس شورای اسلامی شود.
وی با اشاره به استخدام نیروی شهرداریهای کشور تصریح کرد: شهرداریها مثل سایر دستگاهها حسب نیاز خود برای دریافت مجوز استخدام به سازمان اداری و استخدامی مراجعه میکنند و ما هم براساس بررسیهای انجام شده نیازهای آنها را برطرف خواهیم کرد.
انصاری خاطرنشان کرد: برای شهرداریهای کل کشور مجوز استخدام ۵۵ هزار نفر را در زمستان سال گذشته صادر کردیم که البته مراحل اجرایی آن را وزارت کشور انجام خواهد داد چراکه مسئولیت این امر بر عهده سازمان شهرداریها و دهیاری ها بوده و آنها نسبت به ایجاد پستهای سازمانی و انجام مراحل استخدام اقدام میکنند.
خبر ۱۰ اریبهشت ۹۶ – پیگیری بررسی لایحه استخدامی شهرداریها در مجلس
خبرگزاری ایسنا : معاون عمرانی وزیر کشور با اشاره به اینکه راهکار مناسب برای نظارت بر عملکرد صحیح ماموریتهای محول شده به دستگاهها باید از قبل مورد بررسی قرار بگیرد و تدابیر لازم برای آنها اتخاذ شود گفت: لایحه استخدامی شهرداریها در همین خصوص تهیه و به دولت تقدیم شد. حدود یک سال پیش این لایحه توسط دولت تصویب و به مجلس شورای اسلامی ارسال شده است. در حال حاضر نیز پیگیر هستیم که بررسی این لایحه در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار گیرد.
به گزارش ایسنا، هوشنگ خندان دل در مراسم روز ملی شوراها که در محل برج میلاد تهران برگزار میشد با تاکید بر جایگاه شوراها و نقش آنها در گرمتر کردن تنور انتخابات گفت: تنور خدمت به مردم هیچ گاه سرد نمیشود و با وجود شوراییها هر روز شاهد گرمتر شدن تنور خدمت به مردم خواهیم بود. در هر کشوری از جمله ایران اسلامی جمعیت ساکن نیازمند ارائه خدمات هستند و حکومتها نیز خود را ملزم به برآورده کردن انتظارات و نیازهای شهروندان در قالبهای سازمان یافته میدانند.
وی افزود: ایجاد بسترهای لازم برای ارائه خدمات مناسب به شهروندان نقش بسزایی در کیفیت خدمات ارائه شده دارد. نهادهای عمومی غیر دولتی در همه جوامع کارآمدی خود را به طور موثر در ارائه خدمات به شهروندان باید به اثبات برسانند. بی تردید در این مسیر میزان مشارکت مردم برای اداره امور شهر نیز هر چه افزایش پیدا کرده و موجب ارائه خدمات بهتر خواهد شد.
وی ادامه داد: امروز تمرکز بیش از حد نیروی انسانی در شهرداریها یکی از نگرانیهای موجود در شهرهاست به شکلی که در یک ارزیابی کلان در شهرداریها بین سه تا پنج برابر حد نیاز شاهد تمرکز نیروی انسانی هستیم. البته این پدیده در شهرداریهای شهرهای بزرگ و کوچک دیده میشود. امری که احتمال ناکارآمدی اداری، افزایش بروکراسی و نارضایتی مردم را به همراه دارد. قطعا این تمرکز نیروی انسانی موجب فساد مالی نیز خواهد شد.
وی تاکید کرد: باید در شهرداریها شفافیت انجام کار و مشخص بودن رویهها به طور دقیق مورد توجه قرار گیرد و شهروندان با رفتارهای متغیر مواجه نباشند.
معاون عمرانی وزیر کشور با اشاره به تهیه لوایحی متناسب با بهبود عملکرد شهرداریها و شوراها در وزارت کشور افزود: لوایحی در جهت اصلاح قوانین ناظر بر فعالیت شوراهای اسلامی شهر و روستا و نحوه انتخاب شهرداران و نظارت شوراها تهیه و به دولت تقدیم شده است. همچنین لایحه دهیاریها برای امور استخدامی دهیاران و وظایف آنها تهیه و به دولت ارسال شده است.
وی افزود: در حوزههای پسماند، فضای سبز، آتش نشانی و میادین میوه و ترهبار نیز مورد به مورد با همکاری شهرداریها و شوراها موضوعات مورد بررسی قرار گرفته و اسنادی تحت عنوان اسناد آسیب شناسی تقدیم دولت شد که در همین راستا بیش از هفت مصوبه از دولت اخذ شده است.
خندان دل در تشریح کمکهای دولت به شهرداریها گفت: متاسفانه روند نامناسب توزیع جمعیت در کشور ادامه دارد به شکلی که در حال حاضر ۷۴ درصد جمعیت کشور در شهرها مستقر شدند که حدود ۴۰ درصد این جمعیت تنها در هشت شهر کشور استقرار پیدا کرده و ۱۲۳۸ شهر دیگر مابقی جمعیت را در خود جای داده است. این در حالیست که ۱۰۸۰ شهر کشور جمعیتی کمتر از ۵۰ هزار نفر دارند.
وی تاکید کرد: در سال گذشته ۶۰ هزار میلیارد تومان در شهرداریهای در قالب بودجههای مصوب هزینه شده است اما توزیع این هزینهها متعادل نبوده است.
طی سه سال گذشته بیش از ۸۰۰۰ دستگاه انواع ماشین آلات و تجهیزات و همچنین ۸۰۰ هزار تن قیر در اختیار شهرهای کوچک قرار گرفته و برای شهرهای بزرگ نیز در طول دولت تدبیر و امید علی رغم وجود محدودیتهای مالی برای شهرهایی همچون اصفهان، شیراز و تبریز شاهد افتتاح فاز یک متروی آنها بودیم.
وی با تاکید بر لزوم شفافیت مالی در شهرداریها تاکید کرد: متاسفانه شاهد هستیم بررسی صورتهای مالی شهرداریها در برخی شهرهای بزرگ با تأخیر انجام میشود که این علامت خوبی را به جامعه نمیدهد. در سال گذشته شهرداریها ۶۰ هزار میلیارد تومان برای ارائه خدمات به شهروندان پول هزینه کردند که نظارت بر درست مصرف کردن این مبالغ به شوراها سپرده شده است.
وی تاکید کرد: در دولت منابعی که توسط دستگاههای اجرایی مصرف میشوند از سوی دستگاههای نظارتی متعدد مورد رصد قرار میگیرند. چرا که چنین موضوعی با افکار عمومی مرتبط است و شهروندان نسبت به آن حساسیت دارند. در چنین شرایطی نظارت بر هزینههای انجام شده توسط شهرداریها نیز بر عهده شوراهاست.
خبر ۲۸ اسفند ۹۵ – اعلام نتایج نهایی آزمون استخدامی شهرداری های استان آذربایجان غربی بهمن ۹۴
طی اطلاعیه ای که توسط اداره کل امور شهری و شوراها منتشر گردید نتایج نهایی آزمون استخدامی شهرداری ها بهمن ۹۴ در مشاغل عملیاتی آتش نشانی به شرح ذیل اعلام می گردد
اعلام نتیجه نهایی داوطلبین آزمون استخدامی بهمن ماه ۹۴ شهرداریهای استان آذربایجان غربی در پست های عملیاتی آتش نشانی به تفکیک رشته شغلی و شهر محل خدمت
جهت مشاهده نتایج اینجا کلیک نمایید
پایان آگهی/
تاریخ انقضاء اگهی : --------- || استان : بدون انتخاب|| شهر : سراسر استان های کشور || ایمیل دریافت رزومه: -------- || تلفن/فکس جهت کسب اطلاعات: --------(عضویت در سایت) ارسال کننده آگهی :مدیر سایت درباره این آگهی: شکایت/انتقاد (فقط کاربران عضو)
نظر خود را در مورد این آگهی بیان کنید